Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Kousky ryby v marinádě:
750 g ryby
| olej
| Marináda: 5 ks jarních cibulek i s natí
| 2 lžíce vína
| 1 lžíce ostřejší hořčice
| 1 lžíce sójové omáčky
| 1 lžička mletého zázvoru
| 1 lžička octa nebo citronové šťávy
| 1 lžička cukru
| 1 lžička soli
Postup přípravy receptu Kousky ryby v marinádě:
Rybu nakrájíme na proužky 2x3 cm. Připravíme si do misky marinádu z pokrájené cibulky a ostatních přísad a na nejméně 20 minut do ní ponoříme kousky ryby. Pak rybu vyjmeme a necháme okapat do misky. Oschlé proužky rybího masa prudce opečeme na oleji ze všech stran. Rybu vyjmeme a dáme stranou. Na témže oleji krátce povaříme zbytek marinády. Potom vložíme do vzniklé směsi nazpět kousky ryby, zamícháme a podáváme s rýží a zeleninovým salátem.
Fotky receptu Kousky ryby v marinádě:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!