Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kozárovica

fotka Kozárovica
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kozárovica:

1 l šťávy z kysaného zelí  | 3 hrsti kysaného zelí  | 250 g sušených hub (nejlépe kozáci)  |  sůl  | 4 klobásky  | 1 lžíce sádla  | 1 lžíce mleté papriky  |  česnek

Postup přípravy receptu Kozárovica:

Houby povaříme v 1 l osolené vody. Houby scedíme a s kysané zelí umeleme. Zalejeme vodou, v které se houby vařily, přilejeme šťávu z kysaného zelí a povaříme asi půl hodiny. Nakonec vložíme nakrájené klobásky. Dochutíme česnekem, trochou sádla v kterém jsme rozmíchali mletou papriku. Podáváme s chlebem.



Fotky receptu Kozárovica:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kozárovica
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !