Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krabi na čínský způsob

fotka Krabi na čínský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Krabi na čínský způsob:

600 g mražených krabů  |  špetka soli  | 300 g mraženého hrášku  | 100 g póru  | 4 lžíce oleje  |  špetka cayenského pepře  |  špetka celerové soli  |  špetka mletého zázvoru  | 1 lžička cukru

Postup přípravy receptu Krabi na čínský způsob:

Kraby vyjmeme z obalu a necháme v pokojové teplotě rozmrazit. Propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Hrášek dusíme v šálku osolené vody a necháme odkapat. Pór rozkrojíme podélně, očistíme, omyjeme, nakrájíme na tenké plátky a na větší pánvi na oleji osmahneme do sklovita. Přidáme kraby a ze všech stran osmažíme dozlatova. Smícháme s hráškem a ohřejeme. Horké ochutíme pepřem, celerovou solí, zázvorem a cukrem a hned podáváme s čerstvou bagetou nabo uvařenými nudlemi.


Fotky receptu Krabi na čínský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krabi na čínský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles