Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krabi po provensálsku

fotka Krabi po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Krabi po provensálsku:

500 g krabího masa  | 1 svazek petrželky  |  šťáva z jednoho citronu  | 1 cibule  | 3-4 stroužky česneku  | 1 červená feferonka  | 4 lžíce koňaku  | několik kapek worcesterské omáčky  | 2 lžíce jemně nasekaných bylinek  |  pepř  |  sůl  | 2 lžíce oleje  | 3 lžíce másla

Postup přípravy receptu Krabi po provensálsku:

Do vařící osolené vody dáme svazek petrželky a na 1 minutu vložíme krabí maso. Poté jej vyjmeme a necháme okapat. Opepříme jej, pokapeme koňakem, citronovou šťávou a worcesterskou omáčkou. Přiklopíme pokličkou a necháme 30 minut v chladničce odležet. Feferonku zbavíme semínek a jemně nakrájíme. Cibuli také nakrájíme, česnek roztřeme a s feferonkou vše promícháme. Krátce osmahneme na rozehřátém oleji. Vmícháme bylinky a dusíme asi 2 minuty. Krabí maso pokrájíme na menší kousky a opečeme na rozehřátém másle. Navršíme na něj bylinkovou směs a asi 5 minut prohříváme.


Fotky receptu Krabi po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krabi po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !