Postup přípravy receptu Krabí polévka s pěnou z kokosového mléka:
Z vařených krabů vyloupeme maso a uschováme ho v lednici. Krunýře nahrubo rozdrtíme. Na sezamovém a olivovém oleji orestujeme zeleninový základ z mrkve, celeru, petržele, fenyklu, šalotky a česneku, přisypeme bylinky a rozdrcené krunýře z krabů a vše orestujeme. Přidáme rajčatové pyré, chilli a restujeme ještě asi 2 minuty. Postupně přiléváme kokosový arack, portské víno, bílé víno a vždy necháme alkohol pomalu vyvařit. Zalejeme 0,5 l vody a kokosovým mlékem a uvedeme do varu. Pomalu vaříme asi 15 až 20 minut. Polévku dochutíme solí a pepřem, přecedíme a mixujeme s máslem nakrájeným na kostičky. Jako vložku do polévky podáváme krabí maso a ozdobíme ji pěnou z kokosového mléka (připravuje se stejně jako pěna z mléka na cappuccino).