Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.03. 2025
Dnes má svátek Růt a Matylda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krakonošova pochoutka z brambor

fotka Krakonošova pochoutka z brambor
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Krakonošova pochoutka z brambor:

1 kg brambor  | 200 ml mléka  | 2 ks vejce  | 150 g polohrubé mouky  | 3 ks stroužky česneku  | 2 lžičky majoránky  |  mletý pepř  |  sůl  |  sádlo na pečení a potírání

Postup přípravy receptu Krakonošova pochoutka z brambor:

Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle do větší mísy. Rukama z nich vymačkáme přebytečnou vodu, která se z nich strouháním uvolní. V mléce rozšleháme vejce a přilijeme je k nastrouhaným bramborám. Přidáme též polohrubou mouku a směs okořeníme majoránkou , pepřem a česnekem utřeným se solí. Všechno dobře promícháme a vznikne nám těsto jako na bramboráky.
Rozpálenou pánev potřeme trochou sádla a naběračkou na ni nalijeme těsto, které rozetřeme na tenkou placku. Placky opečeme zprudka po obou stranách.
Po usmažení všech placek zbylé sádlo mírně rozehřejeme a ihned jím krakonosovu pochoutku z brambor potřeme.


Fotky receptu Krakonošova pochoutka z brambor:

Krakonošova pochoutka z brambor
Fotky vložil: Vikitorie 
Hodnocení receptu Krakonošova pochoutka z brambor
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !