Postup přípravy receptu Králičí guláš s feferonkami:
Králičí maso omyjeme, osušíme a i s kostí ho nasekáme na kostky. Vložíme do misky, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Promícháme a na 2 hodiny uložíme do lednice.
Cbuli oloupeme a společně se slaninou ji nakrájíme nadrobno. V kastrolu se silnějším dnem rozehřejeme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme slaninu a orestujeme ji. Pak do kastrolu vložíme maso a také ho osmahneme. Vmícháme rajský protlak. Vše poprášíme paprikou, zasmahneme a podlijeme vodou. Maso necháme pod pokličkou dusit.
Feferonky očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Česnek oloupeme a prolisujeme. Když je maso měkké, kastrol odklopíme a šťávu vyrestujeme na tuk. Zaprášíme ji moukou a rozředíme vodou. Guláš dochutíme solí a pepřem, přidáme do něj feferonky a česnek a na mírném ohni ho povaříme ještě 15 minut.
Fotky receptu Králičí guláš s feferonkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!