Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Králičí kroupový pilaf:
300 g pečeného králíka bez kosti
| 100 g cibule
| 30 g česneku
| 80 g másla
| 400 g rajských jablíček
| 350 g velkých krup
| 120 g křenu
| 80 g strouhaného sýra
| 1 špetku mletého pepře
| trocha soli
| 1 špetka Aromatu Knorr
Postup přípravy receptu Králičí kroupový pilaf:
Kroupy uvaříme doměkka a propláchneme je studenou vodou. Pečené maso z králíka nakrájíme na kostičky. Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme maso a orestujeme. Rajská jablíčka naklrájíme na měsíčky, přidáme k masu a společně osmažíme. Vsypeme propláchnuté kroupy, romícháme je a prohřejeme. Ochutíme solí, mletým pepřem, třeným česnekem se solí a Aromatem. Křen nastrouháme, smícháme se strouhaným sýrem a jednotlivé porce posypeme touto směsí. Zdobíme sekanou petrželkou.
Fotky receptu Králičí kroupový pilaf:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!