1 králičí zadek
| 1 velká cibule
| 10 dkg sýra cihly
| podle potřeby tuk
| podle chuti sůl, pepř
Postup přípravy receptu Králičí maso pod sýrem:
Králičí zadek vykostíme a nakrájíme na kousky, které osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme tukem a maso na něj rozložíme. Cibuli nakrájíme na plátky a rozložíme ji na maso. Sýr cihlu postrouháme na maso s cibulí a rozložíme po povrchu. Můžeme použít i plátkový sýr. Na povrch pokrmu dáme ještě trochu tuku, podlijeme a pečeme přikryté do měkka. Na konci pečení na chvíli odkryjeme, aby sýr zezlátl. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Králičí maso pod sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!