Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králičí předek načerno

fotka Králičí předek načerno
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králičí předek načerno :

1 králičí předek  | 50 g tuku  | kousek mrkve, celeru, petržele a cibule  | 30 g hladké mouky  | 1 lžíce strouhaného perníku  |  citron  |  cukr  |  rybízová marmeláda  |  bobkový list  |  celý pepř  |  nové koření  |  sůl  | 20 g másla  | 40 g švestkových povidel

Postup přípravy receptu Králičí předek načerno :

Na polovině dávky tuku osmažíme kořenovou zeleninu a cibuli pokrájené na plátky, zasypeme cukrem, po zrůžovění zalijeme trochou vody, přidáme králičí předek rozkrojený na porce, koření, oloupané kolečko citronu, sůl a dusíme pod pokličkou. Když je maso napůl dušené, šťávu zahustíme světlou jíškou připravenou ze zbytku tuku a z mouky, rozmícháme, přidáme švestková povidla a perník a dusíme dále. Měkké maso vyjmeme, omáčku přecedíme na porce králíka, dochutíme citronovou šťávou, lžící marmelády, solí a zjemníme máslem. Podáváme s houskovými knedlíky.


Fotky receptu Králičí předek načerno :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králičí předek načerno
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !