1 lžíce másla
| 1 kg králičího masa
| 1 stroužek česneku
| 4 lžíce rajčatového protlaku
| 1ks paprika
| 3 lžíce červeného vína
| voda
| sůl
| 3 druhy pepře
Postup přípravy receptu Králičí ragú :
Předehřejeme pečící misku a necháme v ní rozehřát máslo.
Na máslo položíme maso a necháme opékat.
Po chvíli maso promícháme.
Oloupeme česnek, prolisujeme a spolu s rajským protlakem přidáme k masu.
Omyjeme papriku, očistíme ji, nakrájíme na jemné proužky. Rovněž ji přimícháme k masu.
Doplníme červeným vínem a vodou. Vaříme.
Maso vyjmeme, omáčku ještě necháme přejít varem a dochutíme ji solí, pepřem a cayenským pepřem.
Maso podáváme přelité omáčkou.
Fotky receptu Králičí ragú :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!