Postup přípravy receptu Králičí řízky s hořčičnou kůrkou a rajčaty:
Králičí řízky omyjeme, osolíme a opepříme. Oba druhy hořčice smícháme se strouhankou a s lístky tymiánu a směsí maso potřeme. V teflonové pánvi rozehřejeme 4 lžíce oleje a řízky na něm opečeme po obou stranách. Troubu předehřejme na 200 °C. Řízky vložíme do zapékací mísy a v troubě pečeme cca 12 - 15 minut. Rajčata spaříme vodou, oloupeme a rozčtvrtíme. Lahůdkové cibulky očistíme, omyjeme a rozkrájíme na kolečka. Oloupaný česnek nakrájíme na tenké plátky. Rozehřejem 2 lžíce oleje, osmahneme na něm česnek, přidáme rajčata a dusíme 3-4 minuty. Přidáme olivy a lahůdkové cibulky a dusíme další 2 minuty. Osolíme a opepříme. Řízky rozkrájíme na plátky a rozdělíme na talíře s dušenými rajčaty. Králičí řízky ozdobíme tymiánem a podáváme s plochými nudlemi nebo haluškami.
Fotky receptu Králičí řízky s hořčičnou kůrkou a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!