Použité suroviny receptu Králičí váleček pečený v bylinkách na smetanové omáčce s houbovým rizotem :
4 ks králičí hřbety
| 300 g másla Ramy creme bonjour
| 200 g rýže
| 1 kostka bujón Knorr s bylinkami
| 200 ml ramy cremefine
| 200 ml ramy culinese
| 200 g hub
| bylinky
| sůl
| pepř
| mléko
Postup přípravy receptu Králičí váleček pečený v bylinkách na smetanové omáčce s houbovým rizotem :
Králičí hřbet vykostíme, osolíme, obalíme v sekaných bylinkách a v troubě pečeme do růžova. Rizoto připravíme tak, že nakrájené houby orestujeme a promícháme s rýží uvařenou ve vodě, ochucené Knorr Bujónem s bylinkami a olivovým olejem. Přidáme trochu mléka a vaříme, dokud se houby nespojí s rýží. Ochutíme. Ramu Crème Bonjour rozpustíme se smetanou a připravíme omáčku. Ozdobíme sekaným smaženým pórkem.
Fotky receptu Králičí váleček pečený v bylinkách na smetanové omáčce s houbovým rizotem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!