Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králík á la bažant

fotka Králík á la bažant
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík á la bažant:

2 cibule  | 2 PL plnotučné hořčice  | 6 stroužků česneku  | 6 kuliček jalovce  | 2 PL kečupu  | 1 králík  |  sůl  |  pepř  | 1 špetka kari koření

Postup přípravy receptu Králík á la bažant:

Očištěné maso prošpikujeme, osolíme opepříme. Maso naskládáme do pekáčku a přelijeme 1/2 kostkou rozehřátého másla.

Do půllitrové sklenice nakrájíme cibule, česnek, přidáme hořčici, kečup, sůl, pepř, kari, 6 kuliček jalovce a dolijeme vodou, aby byla sklenice plná.

Touto směsí přelijeme maso a necháme do druhého dne v lednici uležet. Druhý den králíka pečeme. Králíka a lá bažant během pečení směsí přeléváme. Králíka alá bažant pečeme, až je maso měkké.

Králíka alá bažant podáváme s rýží.


Fotky receptu Králík á la bažant:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík á la bažant
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !