Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík dušený na pepři se žampióny

fotka Králík dušený na pepři se žampióny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Králík dušený na pepři se žampióny:

1 králík  | 100 g vepřového bůčku  | 300 g žampiónů  | 100 g másla  | 4 lžíce hladké mouky  | 3 šálky červeného vína  |  ocet  | 0,5 šálku vinného octa  |  cukr  |  cibule  |  sůl  |  mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu Králík dušený na pepři se žampióny:

Králíka rozdělíme na 8 dílů, dáme do vhodné nádoby a přelijeme směsí červeného vína, octa, koření a soli. Necháme v lednici 24 hodin marinovat. Bůček nakrájíme na proužky, cibuli na kostičky a očištěné žampióny na plátky. Marinované králičí porce osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na másle. Vyjmeme a ve výpeku osmahneme bůček, cibuli a žampióny. Také vyjmeme. Marinádu přecedíme, doplníme vodou na 3/4 litru a se zbylým máslem povaříme. Vložíme králíka a dusíme asi 1,5 hodiny. Poté zahustíme moukou, přidáme připravenou směs masa, žampiónů a cibule a přidáme lžíci cukru.
Příloha: opečené brambory.


Fotky receptu Králík dušený na pepři se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík dušený na pepři se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !