Použité suroviny receptu Králík dušený s květákem:
600 g králičího masa
| dle potřeby: olivový olej
| ½ malého pórku
| 1 malý květák
| 200 ml sladké smetany
| dle chuti: pár kapek sójové omáčky
| ¼ lžičky mletého muškátového květu
| dle chuti: Solčanka
Postup přípravy receptu Králík dušený s květákem:
Na olivovém oleji krátce osmahneme najemno nakrájený pórek a přidáme na kousky nakrájené králičí maso. Přidáme na růžičky rozebraný květák a zalijeme smetanou ochucenou sójovou omáčkou a muškátem. Vše podusíme doměkka a nakonec směs dochutíme Solčankou. Podáváme s vařeným bramborem.
Fotky receptu Králík dušený s květákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!