Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na burgundský způsob

fotka Králík na burgundský způsob
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Králík na burgundský způsob:

4 králíčí kýty asi 1 kg  | 2 šalotky  | 2 snítky petržele  | 2 snítky čerstvého tymiánu  | 1 bobkový list  | 4 lžíce oleje  | 1/4 l horkého vývaru ze zvěřiny  | 100 g žampiónů  | 1/8 l suchého červeného burgundského vína  | 2 lžíce másla  | 1 lžíce mouky  |  špetka soli  |  špetka cukru  |  špetka caynského pepře

Postup přípravy receptu Králík na burgundský způsob:

Králíčí kýty vypereme, osušíme a kůži odstraníme. Cibuli, petržel a tymián nasekáme nadrobno, bobkový list rozdrtíme. Bylinky smícháme s olejem a směsí potřeme králící kýty. Přikryté marinujeme v chladničce 12 hodin. Zbytek bylinek s olejem ohřejeme v hrnci na dušení. Opečeme v něm králíčí kýty, zalijeme vývarem a přiklopené dusíme 25-30 minut. Občas podlijeme horkým vývarem. Žampióny očistíme, omyjeme a natenko nakrájíme. Kýty necháme v teple. Šťávu propasírujeme, přivedeme k varu a vmícháme do ní žampiony a červené víno. Z másla a mouky uděláme hrudku, kterou potom rozpustíme ve šťávě. Omáčku vaříme 10 minut a dochutíme kořením.


Fotky receptu Králík na burgundský způsob:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na burgundský způsob
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !