Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.12. 2025
Dnes má svátek Jitka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na bylinkovém pepři

fotka Králík na bylinkovém pepři
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Králík na bylinkovém pepři:

dle chuti: bylinkový pepř  | 8 stroužků česnek  | dle chuti: sůl  | 4 porce králík  | 50 g slanina  | dle potřeby: olej  | 2 ks cibule

Postup přípravy receptu Králík na bylinkovém pepři:

Králíka omyjeme, naporcujeme a osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek také oloupeme a utřeme.

Do pekáče dáme na dno polovinu cibule. Na ni rozložíme králíka. Porce králíka potřeme česnekem a bylinkovým pepřem. Poklademe jej plátky slaniny posypeme druhou polovinou cibule.

Porce přelijeme olejem a přidáme 1dcl vody a pečeme ve vyhřáté troubě asi 30 minut nepřikryté. Potom králíka na bylinkovém pepři přikryjeme a občas podlijeme. Pečeme ještě 60 minut.

Králík na bylinkovém pepři je dobrý s vařenými brambory nebo bramborovými knedlíky, zelným salátem nebo kyselými okurky.



Fotky receptu Králík na bylinkovém pepři:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na bylinkovém pepři
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !