Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.12. 2025
Dnes má svátek Jitka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na grilovacím koření

fotka Králík na grilovacím koření
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík na grilovacím koření:

1 králík  | 100 g slaniny  | 1 cibule  | 3 lžičky grilovacího koření  |  sůl  |  pepř  |  vývar z masoxu  | 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Králík na grilovacím koření:

Slaninu nakrájíme na kostičky, roztavíme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme grilovací koření a promícháme. Na tento základ dáme osoleného a opepřeného králíka, podlijeme ho vývarem a ve vyhřáté troubě pečeme doměkka. Během pečení podle potřeby podléváme dalším vývarem a přeléváme vypečenou šťávou. Měkké maso vyjmeme a naporcujeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, za stálého míchání rozředíme vývarem a dobře povaříme. Nakonec dáme do šťávy prohřát maso. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Králík na grilovacím koření:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na grilovacím koření
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles