2 zadní nohy a hřbet (vykostěné)
| 200 g slaniny
| 3 cibule
| pepř
| sůl
| 4 lžíce oleje
| 1/4 kostky masoxu
| 1/2 sběračky vody
| kousek másla
Postup přípravy receptu Králík na jehle:
Odblaněné maso a slaninu nakrájíme na kostky asi 3 cm velké, cibuli na 1/2 cm silná kolečka. Na jehlu napichujeme střídavě maso, slaninu a cibuli do délky asi 15 cm. Okořeníme, osolíme a zvolna opékáme na pánvi na oleji za pomalého otáčení. Měkké maso vyndáme, do šťávy přidáme máslo, masox a půl naběračky vody. Můžeme zahustit lžičkou hrubé mouky. Podáváme s hranolky a tatarkou.
Fotky receptu Králík na jehle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!