Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na rajčatech s houbami

fotka Králík na rajčatech s houbami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Králík na rajčatech s houbami:

4 ks zadních králičích stehen  | 500 g rajčat  | 300 g čerstvých žampionů  | 40 g tuku  |  petržel kudrnka  |  sůl  | špetka tymiánu  |  bobkový list

Postup přípravy receptu Králík na rajčatech s houbami:

Králíka omyjeme, osušíme a osolíme. Na rozehřátém tuku jednotlivé porce ze všech stran opečeme. Poté maso podlijeme vodou a dusíme je pod poklicí v předehřáté troubě.
Rajčata vložíme na několik vteřin do vařiči vody. Poté je přelijeme studenou vodou a slupku opatrně oloupeme.
Čerstvé žampiony (můžeme je též nahradit směsí hub) očistíme a nakrájíme na kousky. Také sloupnutá rajčata pokrájíme, petržel kudrnku nasekáme a spolu s bobkovým listem a tymiánem přidáme k masu. Bez zakrytí pečeme, až je králík úplně měkký.
Upečená stehna podáváme buď s přílohou, nebo si na nich můžeme pochutnat jen tak.


Fotky receptu Králík na rajčatech s houbami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na rajčatech s houbami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !