Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.07. 2025
Dnes má svátek Bořivoj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na šalvěji a červeném víně

fotka Králík na šalvěji a červeném víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Králík na šalvěji a červeném víně:

1 králík  |  sůl a pepř  | 6 lžic oleje  | 4 lžíce pikantní hořčice  | 3 červené cibule  | 4 stroužky česneku  | 200 g hlívy ústřičné  | 1 lahev suchého červeného vina  | 1/10 cl bramdy  | 10 lístků šalvěje máčené v brendy  |  Maggi šťáva k pečenému masu

Postup přípravy receptu Králík na šalvěji a červeném víně:

Králíka rozdělíme na 6 - 8 porcí, osolíme, opepříme a důkladně na oleji opečeme.

Vyjmeme z pánve a potřeme hořčicí. Na výpeku orestujeme na osminky pokrájenou cibuli, hlívu ústřičnou a česnek.

Vložíme zpět králíka, zalijeme 1/4 l vína a pod pokličkou pomalu dusíme asi 30 minut. Poté přilijeme druhý 1/4 l vína a opět dusíme asi 30 minut.

Nakonec přisypeme nahrubo nasekané lístky šalvěje, které jsme marinovali v brandy a chvilku společně provaříme.

Šťávu zahustíme MAGGI Šťávou k pečenému masu.


Fotky receptu Králík na šalvěji a červeném víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík na šalvěji a červeném víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !