4 stehna
| 1 kyselé zelí (láhev 0,7 l)
| 2 cibule
| 100 g anglické slaniny
| - sůl
| - pepř
| - grilovací koření
| - voda
Postup přípravy receptu Králík na zelí:
Na pekáč rozložíme zelí; pokud nemá být moc kyselé, můžeme je nejdřív propláchnout vodou. Na zelí poklademe na plátky pokrájenou cibuli. Kuřecí čtvrtky očistíme, osolíme a okořeníme dle chuti, poté je položíme na připravené zelí. Nahoru naklademe anglickou slaninu a vše podlijeme vodou. Přikryjeme pokličkou a dáme dusit do trouby do měkka. Občas zkontrolujeme a případně podlijeme další vodou. Podáváme s vařenými brambory.
Fotky receptu Králík na zelí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!