Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík pečený na cibuli

fotka Králík pečený na cibuli
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Králík pečený na cibuli:

1 králík  | 200-400 g vepřového bůčku  | 400 g cibule  | dle chuti: sůl  | 2 lžíce kmínu  | 2 lžíce sádla

Postup přípravy receptu Králík pečený na cibuli:

Králíka opláchneme, osušíme a potřeme solí po povrchu i zevnitř. Také vepřový bůček osolíme a vložíme do králičí dutiny. Množství bůčku volíme podle chuti, lze nahradit i kouskem vepřové krkovičky.
Důvodem pro společnou úpravu obou mas, je to, že králičí maso je poměrně suché a pečením společně s bůčkem získá na šťavnatosti a chuti.
Připravené maso naskládáme do pekáčku, který jsme vytřeli sádlem. Obojí maso posypeme hojně kmínem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky a také ji zasypeme maso. Přilijeme vodu (asi 1 cm), pekáč přikryjeme a dáme péct do trouby. Asi v polovině pečení maso otočíme a případně podlijeme.


Fotky receptu Králík pečený na cibuli:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík pečený na cibuli
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !