Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 05.12. 2025
Dnes má svátek Jitka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po livornsku

fotka Králík po livornsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Králík po livornsku:

1 králík  | 3 lžíce oleje  | 60 g másla  | 40 g cibule  | 1 stroužek česneku  | 1 lžíce petrželky  | 0,5 l rajčatové šťávy  | 4 sardelové řezy  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Králík po livornsku:

Králíka nakrájíme na malé porce, na oleji a másle je opečeme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek a petrželku. Když je cibule do zlatova, zalijeme vše rajčatovou šťávou, přidáme sardelky, sůl, pepř a dusíme tak dlouho, až je šťávy polovina. Potom králíka vyndáme do jiného rendlíku, přepasírujeme šťávu a dusíme do měkka. Podáváme s plátky osmažené veky.


Fotky receptu Králík po livornsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po livornsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles