Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík po mlynářsku:
nové koření
| máslo
| 1 lžíce sladké papriky
| 1 králík
| 2 bobkové listy
| 2 cibule
| pepř
| 500 g uzeného bůčku /krkovice/
| 1 masox
Postup přípravy receptu Králík po mlynářsku:
Uzenou krkovici nebo bůček nakrájíme na plátky. Králíka naporcujeme a mírně osolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
Na dno pekáče dáme uzeninu, na ní králíka, kolečka cibule, bobkový list, nové koření a pepř. V 1/2 litru vody rozpustíme masox a králíka podlijeme. Dáme péct do vyhřáté trouby.
Mezitím rozpustíme papriku s máslem a těsně před koncem pečení králíka paprikovou směsí potřeme a necháme 5 minut dopéct.
Králíka po mlynářsku podáváme s oblíbenou přílohou.
Fotky receptu Králík po mlynářsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!