Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 09.01. 2025
Dnes má svátek Vladan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po provensálsku

fotka Králík po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 100 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Králík po provensálsku:

zadní díl králíka  | 50 g slaniny  | 4 ks rajčata  | 1 hrst sušených hub  | 50 g másla  | 2-3 stroužky česneku  | 1 dcl bílého vína  |  hladká mouka  |  vývar na podlití

Postup přípravy receptu Králík po provensálsku:

Porce králíka osolíme, opečeme z obou stran na másle a slanině a během opékání přidáme na plátky nakrájený česnek. Maso vložíme do pekáče, podlijeme vývarem a pečeme doměkka. Při pečení postupně přidáváme bílé víno, spařené sušené houby a oloupaná rajčata. podusíme a nakonec poprášíme moukou. Králíka po provensálsku podáváme s hranolky nebo kroketami.


Fotky receptu Králík po provensálsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !