Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 07.09. 2025
Dnes má svátek Regína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po staročesku

fotka Králík po staročesku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík po staročesku:

1 ks králík  | 5 lžic oleje  | 2 ks cibule  | 2 ks mrkve  | 1 ks celer  | 5 ks stroužků česneku  |  tymián  |  borůvky  |  perník na stouhání  |  sůl  |  citronová šťáva

Postup přípravy receptu Králík po staročesku:

Osoleného králíka vložíme na základ ze zeleniny, t.j. tuk, cibule, kořenová zelenina, přidáme 5 stroužků česneku a dáme péct doměkka, podléváme teplou vodou nebo vývarem. Mezitím uvaříme zvlášť z cibule, tymiánu, trochy borůvek (sušených, čerstvých, kompotovaných), sušených švestek odvar, zahustíme ho strouhaným perníkem a můžeme přidat na karamel opražený cukr. Omáčku okyselíme citronem, povaříme do zhoustnutí a procedíme. Upečeného králíka pokrájíme na menší kousky - plátky, dáme na servírovací talíř a polijeme šťávou z pečení a připravenou omáčkou. Králíka po staročesku podáváme s houskovým knedlíkem. Lahoda.


Fotky receptu Králík po staročesku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po staročesku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !