Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík po venkovsku

fotka Králík po venkovsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík po venkovsku:

1 ks králík  | 2 lžíce hladké mouky  | 100 g másla  | 2 dcl bílého vína  | 20 g sušených hub  | 1 lžíce petrželové natě  | 40 g cibule  |  bazalka, sůl  | 1 kostka maggi zlatý zeleninový bujon

Postup přípravy receptu Králík po venkovsku:

Králíka nakrájíme na kousky, obalíme v mouce a opečeme na másle ze všech stran.
Opečené porce polijeme vínem, přidáme houby (předem namočené v teplé vodě, okapané a nakrájené na kousky), sekanou petrželovou nať, drobně nakrájenou cibuli, bazalku a sůl.
Necháme dusit asi 10 minut, podléváme vývarem, který si připravíme z kostky MAGGI Zlatého zeleninového bujónu.
Měkkého králíka vyndáme, upravíme na mísu, šťávu propasírujeme a přelijeme na králíka.


Fotky receptu Králík po venkovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po venkovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !