Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Králík po venkovsku

fotka Králík po venkovsku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Králík po venkovsku:

1 ks králík  | 2 lžíce hladké mouky  | 100 g másla  | 2 dcl bílého vína  | 20 g sušených hub  | 1 lžíce petrželové natě  | 40 g cibule  |  bazalka, sůl  | 1 kostka maggi zlatý zeleninový bujon

Postup přípravy receptu Králík po venkovsku:

Králíka nakrájíme na kousky, obalíme v mouce a opečeme na másle ze všech stran.
Opečené porce polijeme vínem, přidáme houby (předem namočené v teplé vodě, okapané a nakrájené na kousky), sekanou petrželovou nať, drobně nakrájenou cibuli, bazalku a sůl.
Necháme dusit asi 10 minut, podléváme vývarem, který si připravíme z kostky MAGGI Zlatého zeleninového bujónu.
Měkkého králíka vyndáme, upravíme na mísu, šťávu propasírujeme a přelijeme na králíka.


Fotky receptu Králík po venkovsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík po venkovsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !