Postup přípravy receptu Králík s fazolky:
Brambory umyjeme a neloupané rozkrojíme, dáme do pekáče společně s rajčaty a 4 stroužky česneku, zakapeme olejem, worchestr.omáčkou a štávou s 1/2 citronu, dle potřeby osolíme, opepříme a zasypeme oregánem a sušenou petrželkou.
Pečeme v troubě cca 45 min.
Králík:
V tlakovém hrnci uvaříme do měkka králičí maso společně s bob.listem, n. kořením, pepřem a česnekem (3 stroužky). Osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, na kterou přidáme obrané králičí měkké uvařené maso...restujeme, po chvilce přidáme fazolové lusky (bez vody z konzervy) a dále restujeme a prohazujeme, okořeníme vegetou a kari, restujeme tak 5 minut a nakonec zalijeme smetanou, zamícháme a dochutíme štávou z citronu. Po 1 minutě můžeme podávat se zapečenými brambory.