Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík s hlívou v pomalém hrnci

fotka Králík s hlívou v pomalém hrnci
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 240 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Králík s hlívou v pomalém hrnci:

4 porce králíka  | 50 g špeku  | 1 cibule  | 3 stroužky česneku  | 200 g hlívy  | 100 ml bílého vína  | 1 lžíce citronové šťávy  | 1 lžička drceného, zeleného pepře  | 2 lžíce sekané petrželky  | 1 bylinková kostka

Postup přípravy receptu Králík s hlívou v pomalém hrnci:

Porce králíka osolíme, opepříme a obalíme ze všech stran v hladké mouce. Na pánvičce necháme zcela rozpustit a lehce osmahnout špek, pak na tom voňavém základu opečeme králíka ze všech stran. Přihodíme na plátky nakrájenou cibuli, podrcený česnek, drobně nakrájenou hlívu a malounko osmažíme. Když to začne chytat barvu, zalijeme vínem a všechno přendáme do PH. Připravíme si vývar, který ochutíme podrceným zeleným pepřem, nalijeme na směs v hrnci. Zasypeme petrželkou a promícháme. Po 3 a 1/2 hod do hrnce rozdrobíme Maggi kostku (kdo nemá rád, může dát trochu bylinek) česnek - bazalka. Pokud je maso měkké zamícháme smetanu a dochutíme šťávou z citrónu. Už jen prohřejeme.


Fotky receptu Králík s hlívou v pomalém hrnci:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík s hlívou v pomalém hrnci
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !