Postup přípravy receptu Králík s rajčaty na víně:
Králičí maso opláchneme, odblaníme, nakrájíme na porce, které hustě protkneme slaninou. V pekáči rozehřejeme olej se zbytkem slaniny, zpěníme nakrájenou cibuli a maso opečeme z obou stran. Maso mírně podlijeme vodou a v rozehřáté troubě dusíme do poloměkka. Při dušení králíka poléváme vypečenou šťávou a doplňujeme vodou.
K poloměkkému masu přidáme bobkový list, česnek, nakrájená rajčata, podlijeme vínem a udusíme doměkka. Odměříme si l vody, přivedeme ji do varu a odstavíme ji z tepla. Obsah sáčku MAGGI Šťáva p pečenému masu za stálého míchání metličkou do vlažné vody. Na mírném ohni za stálého míchání necháme omáčku projít varem a nalijeme jí na udušené maso. Společně ještě 10 - 15 minut povaříme. Omáčku dle potřeby dohustíme MAGGI Tmavou jíškou.