Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík s voňavou nádivkou:
800 g králičího hřbetu a kýty
| 1 ks cibule
| 40 g másla
| 10 g hladké mouky
| Nádivka: 150 g bílé veky
| trochu mléka
| 2 ks vajec
| 20 g másla
| muškátový květ, petrželka, sůl
Postup přípravy receptu Králík s voňavou nádivkou:
Nejprve si připravíme nádivku. Pečivo nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem a rozehřátým máslem, přidáme vejce, muškátový květ, petrželku, sůl. Potom v králičím hřbetu a kýtě uděláme otvor, který vyplníme nádivkou a upevníme jehlami. Maso vložíme na máslo a osmaženou cibuli a dáme péct. Měkké maso vyndáme, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou a po zasmahnutí zalijeme teplou vodou.
Fotky receptu Králík s voňavou nádivkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!