1 králík
| 200 g anglické slaniny
| 100 g sušených hub
| 2 cibule
| 4 stroužky česneku
| estragon nebo tymián
| zázvor
| 1 lžička másla
| 1/2 kostky maggi karpartského bujonu
Postup přípravy receptu Králík šesti vůní:
Králíka osolíme a posypeme zázvorem. Slaninu nakrájíme na kostičky, lehce ji necháme v pekáči rozškvařit a na ni vložíme králíka. Přiklopíme pekáčem a pečeme v rozpálené troubě.
Teplotu snížíme, když se začne připalovat, podlijeme ho namočenými sušenými houbami, které jsme předtím povařily ve vývaru z MAGGI Karpatského bujónu. Až bude nutné další podlití učiníme tak bílým vínem.
Po hodině přidáme několik malých na čtvrtky pokrájených cibulek a několik stroužků česneku. Když je králík červený, přidáme estragon a lžičku másla.
Fotky receptu Králík šesti vůní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!