Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík v balíčku s tymiánem

fotka Králík v balíčku s tymiánem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Králík v balíčku s tymiánem:

4 stehna z králíka (zadní čtvrtky)  | 3 lžíce rozemnutého sušeného tymiánu nebo několik snítek čerstvého  | 250 g plátků anglické slaniny  | 700 g brambor, neloupaných, ale pečlivě omytých  | 5 cibulek, nejlépe červených, oloupaných a nakrájených na klínky  | 2 lžíce oleje  |  sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy receptu Králík v balíčku s tymiánem:

1. Maso lehce osolte a posypte tymiánem; by­linky pěkně přitiskněte. Pak králičí stehna oviňte slaninou a převažte kuchyňským provázkem.
2. Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 °C. Neoloupané brambory nakrájejte na plátky, ty pak rozprostřete po dně pekáčku a stejnoměrně osolte. Položte na ně králičí balíčky a okolo dejte cibulky. Všechno ještě zakápněte olejem.
3. Pečte asi hodinu; maso jednou obraťte, aby se slanina vypékala stejnoměrně. Ke konci můžete teplotu na chvíli přibližně o dvacet stupňů zvýšit, aby králičí lákavě zezlátlo.


Fotky receptu Králík v balíčku s tymiánem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík v balíčku s tymiánem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !