Vložil: | Martinose |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Králík vařený s květákem:
1 ks králík
| 100 g kořenové zeleniny
| 50 g másla
| 1 malý květák
| 50 g mouky
| sůl,citronová kůra
Postup přípravy receptu Králík vařený s květákem:
Králík rozkrájený na kousky se vaří s kořenovou zeleninou a solí do měkka. Uděláme světlou jíšku a zalijeme polévkou z králíka. Vymícháme do hladka a necháme povařit. Do polévky vložíme květák rozdělaný na malé růžičky. Uvaříme do měkka. Přidáme citr.kůru z citronu omytého v teplé vodě a nalijeme na králíka. Příloha makarony nebo noky.
Fotky receptu Králík vařený s květákem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!