Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.11. 2025
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík zapečený v nádivce

fotka Králík zapečený v nádivce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Králík zapečený v nádivce:

4 porce králíka upečeného ve směsi slaniny a másla  |  máslo na pokapání  | Nádivka:  | 3 žemle  | trochu studeného mléka  | 3 vejce  | 40 g másla  | 2 stroužky česneku  |  muškátový oříšek  |  sůl  |  petrželka

Postup přípravy receptu Králík zapečený v nádivce:

Na nádivku utřeme žloutky s máslem, osolíme, ochutíme strouhaným muškátovým oříškem, česnekem utřeným se solí a nadrobno nakrájenou petrželkou. Přidáme žemle nakrájené na kostičky, zvlhčené mlékem a mírně vymačkané, a tuhý sníh z bílků. Příliš řídkou nádivku můžeme zahustit trochou strouhanky, ovšem řidší nádivka je po upečení vláčnější. Upečeného králíka vykostíme, teplé maso srovnáme do vymaštěného pekáčku, zalijeme nádivkou, pokapeme dobře rozehřátým máslem a v předehřáté troubě dozlatova zapečeme. Rozkrájíme na porce, na talířích podlijeme zbylou horkou šťávou z pečeného králíka a podáváme s vařenými brambory a se salátem.


Fotky receptu Králík zapečený v nádivce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Králík zapečený v nádivce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !