Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Křehounké špízy s jablky a zeleninou

fotka Křehounké špízy s jablky a zeleninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 34

Použité suroviny receptu Křehounké špízy s jablky a zeleninou:

500 g vepřové panenky  | 2 jablka  | 1 krabička cherry rajčátek  | 1 cibule  |  sůl  | marináda:  | 2 lžíce oleje  | 1 lžíce octa  | 1 lžíce sójové omáčky  |  šalvěj

Postup přípravy receptu Křehounké špízy s jablky a zeleninou:

Panenku odblaníme, nakrájíme na plátky a jemně je rukou naklepeme. Olej smícháme s octem, sójovou omáčkou a trochou šalvěje, touto marinádou maso přelijeme a necháme uležet alespoň 3 hodiny. Jablka omyjeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na půlměsíčky, cibuli nakrájíme na kolečka, rajčátka omyjeme. Odleželé maso napíchneme střídavě s jablky, cibulí a rajčátky na grilovací jehly, špízy osolíme a opečeme na grilu za průběžného potírání zbylou marinádou. Špízy podáváme s různě upravenými bramborami.


Fotky receptu Křehounké špízy s jablky a zeleninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křehounké špízy s jablky a zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !