Použité suroviny receptu Krémová chřestová polévka:
6 výhonků chřestu
| 1 l vývar z masa /kuřecího/
| 1 lžička oleje
| 1 stroužek česneku
| 2 šalotky
| 1 lžíce asijské rybí omáčky
| 200 g kuřecího masa bez kůže
| 2 lžíce mouky
| 1 vejce
| koriandr na ozdobu
Postup přípravy receptu Krémová chřestová polévka:
Z vršku chřestu odřízněte asi 4 cm a nechte je stranou. Zbytky výhonků povařte v kuřecím vývaru 10 min. Pak vývar sceďte. Šalotku nakrájejte na kolečka a česnek rozmačkejte. Zpěňte na oleji v pánvi wok. Přidejte vývar, rybí omáčku, odkrojené vršky chřestu, chvilku vařte. Vmíchejte kuřecí maso nakrájené na kousky. V misce smíchejte mouku se čtvrtkou hrnku vody. Nalijte do polévky. Přidejte rozšlehané vejce. Zdobte koriandrem.
Fotky receptu Krémová chřestová polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!