Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krémová polévka z pečených kaštanů

fotka Krémová polévka z pečených kaštanů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Krémová polévka z pečených kaštanů:

50 g másla  | 1 malá cibulka, najemno nakrájená  | 50 g řapíkatého celeru, pokrájeného  | 2 plátky čerstvého zázvoru  | 200 g připravených kaštanů  | 1 l kuřecího vývaru  |  sůl, pepř a mletý zázvor na dochucení  | 50 ml smetany ke šlehání, ušlehané  |  plátky uzeného kuřete nebo kachny, šlehačka a drcené kaštany k podávání

Postup přípravy receptu Krémová polévka z pečených kaštanů:

1. Máslo rozpusťte v hrnci, přidejte najemno nakrájenou cibulku a asi dvě minuty míchejte. Přihoďte řapíkatý celer, zázvor a kaštany. Minutu nebo dvě opékejte a pak zalijte vývarem. Povařte třicet až třicet pět minut.
2. Polévku rozmixujte, osolte a okořeňte. Hustý krém zjemněte ušlehanou smetanou. Podávejte s plátky uzeného kuřete nebo kachny, doplňte šlehačkou a drcenými praženými kaštany.


Fotky receptu Krémová polévka z pečených kaštanů:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krémová polévka z pečených kaštanů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !