Použité suroviny receptu Krémová polévka z rybího filé s restovanou kořenovou zeleninou:
400 g rybího filé
| 100 g cibule
| 50 g másla
| 2 lžíce oleje
| 2 kostky Maggi zlatého slepičího bujonu
| 1 l vody
| 500 ml smetany
| 100 ml bílého vína
| 200 ml kořenové zeleniny
| pepř a sůl
| kudrnka
Postup přípravy receptu Krémová polévka z rybího filé s restovanou kořenovou zeleninou:
Vodu přivedeme do varu, kostky MAGGI Zlatého slepičího bujónu rozdrobíme do voda a promícháme. Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno a orestujeme na másle. Přidáme rozsekané rybí filé a znovu orestujeme. Zalijeme vývarem a smetanou. Zvolna vaříme cca. 20-25 minut. Takto připravenou polévku rozmixujeme ponorným mixérem.
Zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubém struhadle. Orestujeme na olivovém oleji a přidáme do polévky. Polévku dochutíme bílým vínem, solí a pepřem.
Servírujeme s jemně nasekanou petrželkou.
Fotky receptu Krémová polévka z rybího filé s restovanou kořenovou zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!