Postup přípravy receptu Kreolská jambalaya s kuřetem a krevetami:
Cibuli, papriku, celer a česnek očistíme a jemně posekáme, vše osmahneme v kastrolu na másle. Přidáme nakrájené kuře a klobásku, nakrájená rajčata, vývar, bobkový list a tymián. Okořeníme pálivou mletou paprikou a pepřem. Zalijeme vodou, přidáme MAGGI Zlatý slepičí bujón a vše uvedeme do varu. Vmícháme rýži, přikryjeme a vaříme na mírném ohni zhruba 30 min.
Ananasové plátky dáme okapat, pak je rozpůlíme a opečeme
dozlatova na zbytku rozehřátého másla. Do rýže přimícháme okapané krevety, dochutíme MAGGI Harmonií chuti a případně osolíme a opepříme.
Jambalayu upravíme s ananasem na talíře. Můžeme obložit chilli papričkami.