Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krevetové karí

fotka Krevetové karí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Krevetové karí :

1 lžíce rostlinného oleje  | 500 g vařených vyloupaných krevet  | 1 malá cibule  | 2 stroužky česneku  | 2 lžičky mletého koriandru  | 1/2 lžičky mletého zázvoru  | 1 lžička kurkumy  | 1/2 lžičky mletého římského kmínu  | 1/2 lžičky mletého chilli  | 2 lžíce vinného octa  | 200 ml vody  |  lístky koriandru na ozdobu

Postup přípravy receptu Krevetové karí :

Ve velké pánvi se silným dnem rozehřejeme olej. Smažíme na něm 4-5 minut při mírné teplotě cibuli a česnek dozlatova. V misce smícháme mletý koriandr, zázvor, kurkumu, římský kmín a mleté chilli. Přilijeme vinný ocet a vymícháme hladkou pastu. Pastu přidáme ke směsi cibule a česneku a za stálého míchání vše 3 minuty při mírné teplotě podusíme. Přidáme krevety a opatrně je vmícháme do směsi tak, aby se jí obalily. Přilijeme vodu a vše při mírné teplotě 2-3 minuty povaříme. Pokrm ozdobíme lístky koriandru a podáváme s vařenou rýží.


Fotky receptu Krevetové karí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krevetové karí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !