2 lžíce oleje
| 400 g loupaných krevet
| 150 g gongonzoly
| pepř a sůl
| 1/2 krajíce bílého chleba
| 1 stroužek česneku
| petrželka
| citron
Postup přípravy receptu Krevety s gorgonzolou:
Na pánvi rozehřejte 1 PL oleje, na něm restujte krevety 1-2 minuty a dejte je do pekáče.
Sýr nakrájejte na kostičky a těmi posypte krevety. Opepřete a případně osolte (sýr je slaný).
Pekáč vložte do trouby vyhřáté na 180 st. C jen na tu dobu až se sýr rozpustí.
Chléb nakrájejte na kostičky a ty opečte spolu s česnekem na pánvi na zbylém oleji.
Krevety rozdělte na talířky a posypte je krutony s česnekem a nakrájenou petrželkou. Ozdobte čtvrtkami citronu.
Fotky receptu Krevety s gorgonzolou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!