Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.07. 2025
Dnes má svátek Patricie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkonošská bašta

fotka Krkonošská bašta
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 82

Použité suroviny receptu Krkonošská bašta:

250 gr kuřecích jater  | 1 ks cibule  | 6 ks žampionů  | 1 ks sterilované zelí  | 1 ks pórek  |  česnek  |  máslo  |  slanina  |  mletá sladká paprika  |  měkký salám

Postup přípravy receptu Krkonošská bašta:

Na kostky pokrájená játra orestujeme na tuku a na drobno pokrájené slanině. Přidáme pokrájenou cibuli, mletou sladkou papriku, salám pokrájený na kostičky a podušené pokrájené žampiony. Sterilované zelí necháme okapat, pórek pokrájíme na kolečka a několik stroužků česneku na nudličky. Vše přidáme k játrům a společně s kouskem másla podusíme. Hotová játra osolíme dle chuti.


Fotky receptu Krkonošská bašta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krkonošská bašta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !