Použité suroviny receptu Krkonošská cibulačka s masem:
2 brambory
| 2 vejce
| 1 stroužek česneku
| 1 1/4 l vývaru z masa
| 150 g kořenové zeleniny
| 1hrst sušených hub
| 100 g hovězího masa
| sůl, kmín, polévkové koření
| 1 lžíce petrželové nati
| 100 g chleba
Postup přípravy receptu Krkonošská cibulačka s masem:
Hovězí maso uvaříme doměkka. Do vývaru přidáme na kostičky nakrájené brambory, kořenovou zeleninu, překrájené podušené houby a česnek. Vše uvaříme doměkka a poté přidáme syrovou cibuli nakrájenou na kolečka a kmín. Do polévky zašleháme syrová vejce a necháme je srazit. Dochutíme polévkovým kořením, solí a nakonec do polévky vložíme nadrobno krájenou petrželovou nať a uvařené hovězí maso nakrájené na kostky. Do každé porce vložíme na nudličky nakrájený a nasucho osmažený chléb.
Fotky receptu Krkonošská cibulačka s masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!