Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 21.06. 2025
Dnes má svátek Alois
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krkonošský houbový nákyp

fotka Krkonošský houbový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Krkonošský houbový nákyp:

80 g sušených hub  | 8 housek  | 1/2 l mléka  | 30 g krupice  |  sůl  |  pepř  | stroužky česneku  | 1 malá cibule  |  majoránka  | 4 vejce  | 30 g másla sádla

Postup přípravy receptu Krkonošský houbový nákyp:

Sušené houby necháme nejdříve nabobtnat, potom je uvaříme i měkka a rozsekáme. Housky rozřežeme na kostky, přelijeme mlékem, vmícháme do nich vejce, přidáme krupici a necháme vykynout. jednom dílu másla zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme houby, dusíme, potom ochutíme česnekem rozetřeným v soli a majoránkou, nakonec vše dáme s houbami dohromady a zpracujeme v jedno těsto. Osolíme je a opepříme, vložíme do vymaštěného pekáče a pečme v předem rozpálené troubě asi 45 minut. Tento nákyp krájíme jako koláč a podáváme buď za tepla, nebo za studena.


Fotky receptu Krkonošský houbový nákyp:

Krkonošský houbový nákyp
Krkonošský houbový nákyp
Fotky vložil: evabel,Vlamape 
Hodnocení receptu Krkonošský houbový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !