Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 30.09. 2024
Dnes má svátek Jeroným
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krkovice na pivě

fotka Krkovice na pivě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Krkovice na pivě:

4 plátky krkovice  | 8 plátků anglické slaniny  | 2 cibule  | 4 stroužky česneku  | 1 světlé nebo černé pivo  | půl lžičky soli

Postup přípravy receptu Krkovice na pivě:

Předehřejeme troubu na 220 stupňů. Cibuli a česnek nakrájejte na tenké plátky. Maso omyjte pod studenou vodou, otřete papírovou utěrkou a z obou stran lehce osolte. Vezměte pekáček jen tak velký, aby se do něj natěsno vešly plátky masa, naskládané vedle sebe. Maso zasypejte nakrájenou cibulí na kolečka a česnekem a vše přikryjte plátky slaniny. Jeden dávejte těsně vedle druhého. Nakonec obsah pekáčku zalijte pivem, ale nejvýše do výšky slaniny, rozhodně ne nad ni. Pekáček zakryjte alobalem a dobře utěsněte. Vložte do vyhřáte trouby a pečte 75 minut. Chcete-li dosáhnout zlatavějšího nádechu, odstraňte alobal na posledních 10-15 minut před dopečením. Přiloha vařené brambory.


Fotky receptu Krkovice na pivě:

Krkovice na pivě
Krkovice na pivě
Fotky vložil: neri,fanypol 
Hodnocení receptu Krkovice na pivě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !