Použité suroviny receptu Krkovička na grilu s medem a šlehačkou:
4 porce vepř. krkovičky bez kosti
| sůl
| pepř
| gril. koření
| marináda
| 4 šalotky
| 3 lžíce medu
| 4 lžičky kari
| 250 ml šlehačky
| 5 lřic oleje
| 3 str. česneku
Postup přípravy receptu Krkovička na grilu s medem a šlehačkou:
Maso nakrojíme ze strany a jemně opepříme a osolíme, můžeme mírně posypat grilovacím kořením. V míse si připravíme z uvedených surovin marinádu, kterou vlijeme na připravené maso. Necháme v marinádě zhruba 3 hodiny ležet. Při grilování maso potíráme.
Fotky receptu Krkovička na grilu s medem a šlehačkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!